Νέα & Ανακοινώσεις

Πασχαλινές ευχές 2020

pasxalini karta school 2020

Αφιέρωμα στη Μεγάλη Εβδομάδα

Βίντεο με εικόνες και ύμνους από τη Μεγάλη Εβδομάδα

megali  evdomada 2020

Ενημερωτικό υλικό σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο

saferinternet

Ενημερωτικά φυλλάδια της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος για Ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

Ο Διευθυντής

Ράπτης Δήμος

 

Πρόγραμμα για εξ' αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης μέσω Webex - Meeting

Το σχολείο μας από τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 ξεκινάει τα μαθήματα σύγχρονης εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης, ενώ εξακολουθούν να αναρτώνται μαθήματα της ασύγχρονης εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης  στην πλατφόρμα eclass.

Σύγχρονη (τηλεκπαίδευση) είναι η απευθείας διδασκαλία και μετάδοση μαθήματος σε πραγματικό χρόνο από εκπαιδευτικό, μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας όπως το Cisco-Webex. Οι μαθητές, παρακολουθούν ζωντανά το μάθημα μέσω υπολογιστή. 

Κάνετε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της εξ' αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης του σχολείου μας μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex - Meetings.

programma meso  cisco meeting

Οδηγίες σύνδεσης στο Webex - Meetings

Κάνετε κλικ στην παρακάτω εικόνα για τις οδηγίες σύνδεσης στο Webex - Meetings

webex meeting

Οδηγίες για εγγραφή των μαθητών στα εξ αποστάσεως μαθήματα του σχολείου μας (Ασύγχρονη διαδικασία)

asigxroni ekpaideusi

Κάνετε κλικ για "Οδηγίες για εγγραφή των μαθητών στα εξ αποστάσεως μαθήματα του σχολείου τους

(Ασύγχρονη διαδικασία, δηλαδή μαθήματα που οι μαθητές/μαθήτριες πραγματοποιούν χωρίς την ταυτόχρονη παρουσία του/της εκπαιδευτικού τους)

Μαθητικός Λογαριασμός στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

psdΚαλούνται όλοι οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας να δημιουργήσουν προσωπικό λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, κάνοντας εγγραφή στον ιστότοπο: https://register.sch.gr/students/

Εκεί αρχικά εμφανίζεται η εισαγωγική σελίδα της εφαρμογής εγγραφής και περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τον μαθητή και τον κηδεμόνα του.

Η εγγραφή γίνεται με τον κηδεμόνα και στη θέση του αριθμού μητρώου του μαθητή μπορεί να μείνει κενό, σε περίπτωση που δεν είναι γνωστός ο αριθμός μητρώου.

Ο Λογαριασμός αυτός θα δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές/τριες να συμμετέχουν σε ψηφιακές τάξεις του ΠΣΔ, στoπλαίσιο εξ αποστάσεως σύγχρονης - ασύγχρονης εκπαίδευσης.

Ο Διευθυντής

Ράπτης Δήμος

Ωρολόγιο Πρόγραμμα ΝΕΟ

sxoliko-programma
Δείτε παρακάτω το ΝΕΟ  Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου για τη σχολική χρονιά 2019-2020 που ισχύει από 5 Μαρτίου 2020.

 

 

  Κάνετε κλικ εδώ ----->   Ωρολόγιο Πρόγραμμα ΝΕΟ

Επίδοση ελέγχων Α΄ τετραμήνου 2020

epidosi iouniouΣας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:30 στο 3ο Γυμνάσιο Καβάλας θα δοθούν στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας οι έλεγχοι προόδου του Α΄ τετραμήνου, σχολικού έτους 2019 – 2020.

Ο Διευθυντής

Ράπτης Δήμος

Χριστουγεννιάτικες ευχές 2019

xristougenna 2017a

Πρόσκληση γονέων και κηδεμόνων 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

8511863 orig 200x136

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:30 στο 3ο Γυμνάσιο Καβάλας προκειμένου να ενημερωθείτε από τους διδάσκοντες καθηγητές για την πρόοδο, τη διαγωγή και τη φοίτηση των παιδιών σας.

Ο Διευθυντής

Ράπτης Δήμος

Αξιολόγηση προσφορών ταξιδιωτικών πρακτορείων για διδακτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων 2019

Ακολουθεί το πρακτικό για την αξιολόγηση των προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων για τη διδακτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων. Κάνετε κλικ  ΕΔΩ  για να δείτε το πρακτικό.

Αίτηση γονέων για ενισχυτική διδασκαλία 2019

enisxitikididaskalia

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 157306/Δ2/08-10-2019 Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, πρόκειται να λειτουργήσει στο σχολείο μας πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο πλαίσιο της Πράξης « Ενισχυτική διδασκαλία στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολικό έτος 2019 – 2020»

Διαβάστε περισσότερα: Αίτηση γονέων για ενισχυτική διδασκαλία 2019

Πρόσκληση γονέων και κηδεμόνων Α' τάξης 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

8511863 orig 200x136

Ο Διευθυντής και οι Καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Καβάλας καλούν τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών της Α΄ τάξης του σχολείου μας στην ενημερωτική συνάντηση τη Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:30, με θέμα: "Λειτουργία του σχολείου ".

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. 

Ο Διευθυντής

Ράπτης Δήμος

Μήνυμα Μητροπολίτου προς τους μαθητές, Σεπτ. 2019

Ακολουθεί επισυναπτόμενο το Μήνυμα - Πρόσκληση προς τους νέους και τις νέες του Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στεφάνου για την "Εβδομάδα Νεολαίας" που διοργανώνει η  Ι.Μ. Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου καθώς και το αντίστοιχο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Τελετή αγιασμού 2019

Το πρώτο κουδούνι κτύπησε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στις 9.30 π.μ. ο π. Ηλίας, εφημέριος της ενορίας μας, τέλεσε τον αγιασμό και στη συνέχεια έδωσε τις καλύτερες ευχές του για καλή και ευλογημένη χρονιά στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς.

Διαβάστε περισσότερα: Τελετή αγιασμού 2019

Αγιασμός 2019

agiasmos

Ο αγιασμός, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα τελεστεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, και ώρα 9:30 π.μ. στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Ώρα προσέλευσης μαθητών 8:30 π.μ.

Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει διανομή σχολικών βιβλίων. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ελάττωση της χρήσης πλαστικής σακούλας, καλούνται οι μαθητές και των τριών τάξεων να προσέλθουν στον αγιασμό, με σχολικές τσάντες (σακίδια).

Ο Διευθυντής και το Διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας θα ήθελαν να ευχηθούν σε μαθητές και γονείς μια χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία!!!

Καλοκαιρινές ευχές 2019

kalokairines euxes 2019Οι μαθητές, οι μαθήτριες, οι καθηγητές, ο Διευθυντής και η γραμματεία του σχολείου μας σας εύχονται "Καλό καλοκαίρι" με υγεία, ξενοιασιά και ευχάριστες στιγμές!

Το σχολείο για τον Ιούλιο και Αύγουστο θα είναι ανοικτό κάθε Πέμπτη από τις 8.30 - 13.30.