Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Επίσκεψη σε έκθεση στη Δημοτική Καπναποθήκη

Την Τετάρτη 9, την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 οι τρεις τάξεις του σχολείου μας επισκέφτηκαν την έκθεση «Οι σημαντικότερες εφευρέσεις και τα μουσικά όργανα των αρχαίων Ελλήνων» που λειτουργεί στη Δημοτική Καπναποθήκη στην Πλατεία Καπνεργάτη.

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη σε έκθεση στη Δημοτική Καπναποθήκη

7ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής 2016

Οι μαθητές της Γ' τάξης του σχολείου μας την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 επισκέφτηκαν το 7ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής στο Εκθεσιακό Κέντρο Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης» στην Ν.Καρβάλη.

Διαβάστε περισσότερα: 7ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής 2016

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 οι μαθητές του Α1 και οι μαθητές του Α5 παρακολούθησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνει το Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας.

Διαβάστε περισσότερα: Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος "Υιοθετούμε το αρχαίο θέατρο της περιοχής μας", πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μαθητών της Γ’ Γυμνασίου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων

Επίσκεψη στη Δημοτική βιβλιοθήκη

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και της Φιλαναγνωσίας, με το Α3 του σχολείου μας επισκεφτήκαμε τη Δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας τη Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 στην οποία οι μαθητές ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους. Οι μαθητές του Α3 περιηγήθηκαν στους χώρους της φιλόξενης βιβλιοθήκης, έθεσαν τα ερωτήματα τους και αναζήτησαν στα ράφια τα βιβλία που τους ενδιέφεραν.

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη στη Δημοτική βιβλιοθήκη

Εορτή των Τριών Ιεραρχών 2016

Τιμώντας και φέτος την εορτή των Τριών Ιεραρχών το σχολείο μας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στη Νέα Καρβάλη.

Διαβάστε περισσότερα: Εορτή των Τριών Ιεραρχών 2016

6ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής 2015

Τη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 η Γ' τάξη του σχολείου  μας επισκέφτηκε την έκθεση του 6ου ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στη Νέα Καρβάλη.

Διαβάστε περισσότερα: 6ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής 2015

5ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής 2014

Το 5ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής (www.i2fest.gr) άνοιξε τις πύλες του την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 στο σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Καβάλας, το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜΘ, η Περιφέρεια ΑΜΘ και το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ.

Διαβάστε περισσότερα: 5ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής 2014