Διακρίσεις

Πανελλήνιοι Αγώνες Σκάκι 2020

skaki20203η θέση και χάλκινο μετάλλιο για την ομάδα του σχολείου μας στο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Ομαδικό Πρωτάθλημα που έγινε το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 στην πλατφόρμα του chess.com. 

Διαβάστε περισσότερα: Πανελλήνιοι Αγώνες Σκάκι 2020

80ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα μαθηματικά, «Ο ΘΑΛΗΣ»

emeΘερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν στον 80ο Διαγωνισμό "Θαλής" της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ιδιαιτέρως στους Γιαπουτζή Δέσποινα, Καγιάσα Ελευθέριο, Σεν Γιουτσέ της Β' τάξης και Κάλφα Νικόλαο της Γ' τάξης  πού διακρίθηκαν  και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης». 

Καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Βράβευση στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό

19 μαθήτριες και μαθητές της Β' τάξης του σχολείου μας παραβρέθηκαν στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών δημιουργιών που διακρίθηκαν στο 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον". εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019.

Διαβάστε περισσότερα: Βράβευση στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό

1ο Βραβείο στο 3ο Πανελλήνιο Πρόγραμμα για τον Ποντιακό Ελληνισμό

afisaΟι "Μνήμες Πόντου", έκδοση του σχολείου μας (Μάρτιος 2019), αποτέλεσμα εργασιών μαθητών μας της Α' τάξης, 4ης και 5ης γενιάς Πόντιοι, που δούλεψαν το Πρόγραμμα "Ποντιακός Ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον" ήταν αφιερωμένες στην επέτειο των 100 χρόνων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε και κάτι ακόμη. Τιμούμε τη μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων ψυχών των προγόνων μας και αφιερώνουμε με συγκίνηση τη διάκριση, 1ο βραβείο στην κατηγορία "Εφημερίδα" που αποσπάσαμε στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό που συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Σερρών, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του ΥΠ.Π.Ε.Θ., το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών.

Εδώ μπορείτε να ξεφυλλίσετε την εφημερίδα.

Πανελλήνιοι Αγώνες Σκάκι 2019

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 διεξήχθησαν οι αγώνες του 17ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος μαθητών και μαθητριών και του 31ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος μαθητών και μαθητριών στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου.

Διαβάστε περισσότερα: Πανελλήνιοι Αγώνες Σκάκι 2019

Περιφεριακοί Αγώνες Σκάκι 2019

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη οι Ημιτελικοί Αγώνες Πανελληνίου Ομαδικού και Ατομικού Μαθητικού Πρωταθλήματος Σκάκι 2019. Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τους μαθητές της Α' τάξης Κρασοτούλομο Ελευθέριο και Τζήμου Ουρανία, από τη μαθήτρια της Β' τάξης Αποστολακάκη Ευαγγελία και τον μαθητή της Γ' τάξης Κυριακίδη Αναστάσιο.

Διαβάστε περισσότερα: Περιφεριακοί Αγώνες Σκάκι 2019

Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα 2019

Οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος για την Π.Ε. Καβάλας έγιναν στις 16 και 17 Μαρτίου 2019 στην Χρυσούπολη.

Διαβάστε περισσότερα: Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα 2019

79ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα μαθηματικά, «Ο ΘΑΛΗΣ»

emeΘερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν και ιδιαιτέρως στους Κασάπη Αικατερίνη και Κυπραίο Χρήστο μαθητές της Γ' τάξης πού διακρίθηκαν στον 79ο Διαγωνισμό "Θαλής" της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης». 

Καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Βράβευση από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία 2018

emeΤην Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στη αίθουσα "Βασίλης Βασιλικός" της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, σε εκδήλωση που οργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ),παράρτημα Καβάλας, βραβεύτηκαν οι μαθητές που πέτυχαν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα: Βράβευση από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία 2018

2ος Διαγωνισμός ορθογραφίας στην Αγγλική γλώσσα (Spelling Bee)

Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή της Γ' τάξης του σχολείου μας Ασβεστόπουλο Αλέξανδρο, ο οποίος έλαβε μέρος στον 2ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας στην Αγγλική Γλώσσα (Spelling Bee)και κατέλαβε την 1η θέση ανάμεσα σε 35 μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων του νομού μας.

Διαβάστε περισσότερα: 2ος Διαγωνισμός ορθογραφίας στην Αγγλική γλώσσα (Spelling Bee)

Περιφερειακοί Αγώνες Σκάκι 2018

Στις 3 και 4 Μαρτίου 2018 στην Αλεξανδρούπολη διεξήχθησαν οι περιφερειακοί αγώνες Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του 16ου Πανελλήνιου Σχολικού Ομαδικού Πρωταθλήματος και του 30ου Πανελλήνιου Σχολικού Ατομικού Πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα: Περιφερειακοί Αγώνες Σκάκι 2018

Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα 2018

Στις 23, 24, 25 Φεβρουαρίου 2018 στο Αμφιθέατρο της Π.Ε Καβάλας διεξήχθησαν οι προκριματικοί αγώνες του Σχολικού Πρωταθλήματος Καβάλας. Το σχολείο μας συνεχίζοντας την παράδοση πολλών ετών που έχει στο σκάκι έλαβε μέρος με την ομάδα την οποία αποτελούσαν οι μαθητές της Α' τάξης Αποστολακάκη Ευαγγελία και Τοπούζης Δημήτριος, ο μαθητής της Β' τάξης Κυριακίδης Αναστάσιος και οι μαθητές της Γ' τάξης Σταμίδης Τριαντάφυλλος και Τσικνάκης Φίλιππος.

Διαβάστε περισσότερα: Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα 2018

78ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα μαθηματικά, «Ο ΘΑΛΗΣ»

emeΘερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν και ιδιαιτέρως στους Κασάπη Αικατερίνη της Β' τάξης και Καρακουλίδη Ιωάννη της Γ' τάξης πού διακρίθηκαν στον 78ο Διαγωνισμό "Θαλής" της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης». 

Καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Βράβευση στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 παραβρεθήκαμε στην τελετή βράβευσης μαθητών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Ποντιακός Ελληνισμός: «Μνήμες και όνειρα» που διοργανώθηκε κατά το σχολικό έτος 2016-17 από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης). Το σχολείο μας κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Εφημερίδα», με την δημιουργία της εφημερίδας «Μνήμες Πόντου». Συνοδοί καθηγητές ήταν οι υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα: Βράβευση στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό

1ο Βραβείο στο 1ο Πανελλήνιο Πρόγραμμα για τον Ποντιακό Ελληνισμό

afisaΗ τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς μας επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη. Ανακοινώθηκε ότι η ομάδα μαθητών του σχολείου μας που δούλεψε το πρόγραμμα Ποντιακός Ελληνισμός: «Μνήμες και όνειρα» απέσπασε το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο στην κατηγορία «Εφημερίδα».

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας!!!

Εδώ μπορείτε να ξεφυλλίσετε την εφημερίδα.

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής «Αριστοτέλης» 2017

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής «Αριστοτέλης»: Το 3ο Γυμνάσιο Καβάλας 2ο στην Ελλάδα σε Πρώτα Βραβεία Αριστείας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής «Αριστοτέλης» 2017

Βράβευση από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία 2017

thalis 200x130Οι μαθητές της Β΄ τάξης του σχολείου μας Ασβεστόπουλος Αλέξανδρος, Βραζάλης Κωνσταντίνος, Καρακουλίδης Ιωάννης ήταν μεταξύ των βραβευθέντων σε εκδήλωση της Μαθηματικής Εταιρείας του παραρτήματος Καβάλας.

Διαβάστε περισσότερα: Βράβευση από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία 2017

Ειδικός έπαινος στον ιστότοπό μας

epainos website small

Αποτελέσματα 8ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων

ellinofonoi istotopoiΤην Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 ανακοινώθηκαν στον ιστότοπο http://2017.eduwebawards.gr/#section-02 τα αποτελέσματα της Α' φάσης του 8ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων 2017. Ο ιστότοπος του σχολείου μας http://3gym-kaval.kav.sch.gr/ πέρασε στη Β' Φάση του Διαγωνισμού. Το γεγονός αυτό μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το δύσκολο αλλά υπέροχο έργο μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη τη σχολική κοινότητα. Καλή επιτυχία στη Β' φάση του διαγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: Αποτελέσματα 8ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων

Περιφερειακοί Αγώνες Σκάκι 2017

skaki periferiakoi2017Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 έγιναν οι Περιφερειακοί Αγώνες Σκάκι στις Σέρρες. Τα έξι καλύτερα Γυμνάσια αγωνίστηκαν μεταξύ τους και το σχολείο μας κατέλαβε την 3η θέση. Την ομάδα αποτελούσαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης Κοτζάβουγικ Ελένη, Κουτσίδης Κωνσταντίνος, Κυριακίδης Σωκράτης και ο μαθητής της Α΄ τάξης Κυριακίδης Αναστάσιος.

Διαβάστε περισσότερα: Περιφερειακοί Αγώνες Σκάκι 2017