Τελετή αγιασμού 2019

Το πρώτο κουδούνι κτύπησε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στις 9.30 π.μ. ο π. Ηλίας, εφημέριος της ενορίας μας, τέλεσε τον αγιασμό και στη συνέχεια έδωσε τις καλύτερες ευχές του για καλή και ευλογημένη χρονιά στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς.

Μετά το τέλος του αγιασμού ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ράπτης Δήμος καλωσόρισε τους μαθητές και ιδιαίτερα αυτούς της Α' τάξης και ευχήθηκε σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλό και δημιουργικό ξεκίνημα για ένα ακόμη ταξίδι στη γνώση. Υπογράμμισε ότι όλοι στο σχολείο ανήκουν σε μια μεγάλη οικογένεια και ότι με καλή θέληση και συνεργασία θα πετύχουν τους στόχους τους. Κατόπιν διαβίβασε τις ευχές της Υπουργού Παιδείας και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ.

Το σχολείο μας τίμησε με την παρουσία του ο κ. Πεφάνης Κων/νος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, και με τη σειρά του αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά τόνισε το αίσθημα σεβασμού που πρέπει να επιδείξουν τα παιδιά στον σχολικό χώρο.

Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων εκπροσώπησε ο κ. Κουσλόγλου Εμμανουήλ, υποδιευθυντής και μέλος του ΣΓΚ, ο οποίος αφού έδωσε τις ευχές του επεφύλαξε στα παιδιά μία γλυκιά έκπληξη, απολαυστικό παγωτό για όλους.

Ακολούθησε η διανομή των βιβλίων κατά τάξη.

Ευχές για να ευοδωθούν οι προσδοκίες όλων!

Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά!