Τελετή αγιασμού 2017

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017. Μία νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε. Το σχολείο μας άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε για άλλη μία χρονιά τους παλιούς και νέους μαθητές.

Στις 8.30 π.μ. ακούστηκε ο γνώριμος ήχος του κουδουνιού και τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον π. Γεώργιο, εφημέριο του ενοριακού μας ναού ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μία χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες. Στη συνέχεια, ο νέος Διευθυντής του σχολείου κ. ΡάπτηςΔήμος αφού καλωσόρισε τα παιδιά και ιδιαίτερα τα πρωτάκια ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική χρονιά. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τουλκίδης Δήμος, μαθητής του σχολείου μας, και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή δύναμη και γόνιμη σχολική χρονιά στους μαθητές, στις μαθήτριες και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Τις ευχές του έδωσε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κ. Κυριακίδης Παναγιώτης επισημαίνοντας ότι οι γονείς θα είναι  και πάλι αρωγοί σε αυτή τη νέα σχολική χρονιά.   Ακολούθησε ενημέρωση για το πρόγραμμα λειτουργίας της επόμενης μέρας και η διανομή των βιβλίων στους μαθητές της Α΄ τάξης.

Με τη βοήθεια του Θεού, από αύριο ξεκινά ένα νέο ταξίδι στη γνώση και στην αρετή, ένα ταξίδι στο οποίο μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικοί είμαστε συνεπιβάτες και συνεργάτες.

Καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά σε όλους!